شعار سال: رئیسجمهور آمریکا سهشنبه در توئیتر اعلام کرد از مشاور امنیت ملی خود خواسته استعفا کند. دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا روز سهشنبه اعلام کرد از «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید خواسته از سمتش استعفا کند. ترامپ در توئیتر نوشت: «شب گذشته به جان بولتون اطلاع دادم که دیگر در کاخ سفید به
جان بولتون لحظاتی بعد از این توئیت روایت جدیدی از این استعفا مطرح کرد. او در توئیترش نوشت: «من دیشب پیشنهاد استعفا دادم و رئیسجمهور ترامپ گفت فردا درباره آن صحبت کنیم.»
«هوگان جیدلی» سخنگوی کاخ سفید به خبرنگاران گفت «چارلی کوپرمن»، معاون جان بولتون به عنوان مشاور موقت شورای امنیت ملی آمریکا منصوب شده است.
با آنکه هنوز گمانهزنیهای متعددی درباره دلایل اخراج بولتون وجود دارد، برخی منابع خبری، احتمال دخیل بودن اختلافات او با ترامپ در این اخراج را محتملتر دانستهاند.
رئیسجمهور آمریکا روز گذشته (سهشنبه) گفت از نظر او گفتوگوهای این کشور با طالبان به انتها رسیده و این مذاکرات «مرده» است. روزنامه واشنگتن پست نیز در این خصوص نوشت که اختلافات میان مسئولان آمریکایی موجب شکست گفتوگوها با طالبان شده است.
منبع: شعار سال